Camping Pekere Som Vil øke Dine Ferdigheter

Det er tre vanlige typer camping; telt, RV og hytteutleie. Hver av disse typer camping kan være mye moro. Uansett hvilken type camping tur du har tenkt å ta, må du forberede for omtrent alt. Les veiledningen nedenfor for å lære hvordan du gjør din camping tur så hyggelig som det kan muligens være.

Når du går camping, sørg for at du tar med riktig sovepose med deg. Noen soveposer vil ikke holde deg varm når temperaturen synker under 40 grader, mens andre vil ha deg svett hele natten, fordi de er for varmt. Etiketten på posen vanligvis vil fortelle deg hva slags temperaturer er passende for hver sovepose.

Forske på en potensiell campingplass godt. De har alle forskjellige fasiliteter. Noen kan ha dusj og bad, mens andre kanskje ikke. Det er enda noen campingplasser som er ganske fancy, med på stedet mini golf spill eller badeland. Du trenger kanskje ikke eller vil ha alt det, så finn ut av det på forhånd, slik at du ikke blir skuffet når du kommer dit.

Hvis kantine begynner å lukte muggen, kan du gi den en god rengjøring med natron. Plasser en liten bit av vann i kantine, og deretter legge til tre spiseskjeer med natron. Rist forsiktig, la den sitte i 60 minutter, og skyll med vann. Din kantine vil være forfriskende ren!

Sørg for at du vet hva som dekkes i din medisinske forsikring. Du trenger kanskje en ny policy hvis du går til en annen tilstand. Dette kan være enda viktigere hvis du drar til et annet land når du er camping, for eksempel Canada. Sørg for å være skikkelig forberedt!

Pakk en bandana. Du kan bruke den som en grytekluten, bag holderen eller et håndkle. Det er mange forskjellige bruksområder for det, så sørg for at du tar en på hver camping tur med deg.

Selv om du ikke går en lang avstand unna på camping tur, eller selv om du går inn i kjent territorium, alltid holde kontakten med venner, familie eller naboer. Fortell noen hvor turen skal være, og hvor lenge du vil være borte. Og hvis du kan, sjekk inn regelmessig ved hjelp av en mobiltelefon.

Bring bug spray. Hvis du glemmer bug spray på en camping tur, vil du dypt angrer det. Prøv et par forskjellige feil sprayer forut for sin tid. Finn noe som fungerer og ikke irriterer ikke huden din. Du ønsker også å sørge for at det ikke er så fettete du vil være uvillig til å sove i den.

Pass på at kjøleren du tar med deg er lufttett. Du vil ikke at maten skal ødelegges fordi kjøleren lot den kjølige luften komme seg ut. Oppbevar kjøleren i et skyggefullt område hvor solen ikke vil fungere mot den. Dette kan redde maten og magen.

Denne guiden kan hjelpe en bobil på alle nivåer finne nye måter å forberede seg på camping tur. Bruk det som du planlegger din neste utflukt, og du er sikker på å ha den tiden av livet ditt! Planlegg, Forbered og nyt din neste camping tur denne kommende camping sesongen.

Comments are closed.