Camping Råd For Både Nybegynner Og Pro Bobiler

En av de tingene som holder mange potensielle bobiler tilbake fra sin fremtidige erfaring i naturen, er ideen om hva du skal ta camping. Å vite hva du skal ta med på en campingtur er viktig, da det lar deg være forberedt uten å ta med for mange elementer. Fortsett å lese for råd om hva du skal ta med på en campingtur.

Når det gjelder mat, ta med bare det du trenger på en campingtur. Ekstra mat ute i villmarken er et visittkort for ville dyr å komme på besøk på campingplassen din. Hvis du finner ut at du har ekstra mat, bind den opp i klut og handg den så høyt du kan i et tre vekk fra din umiddelbare campingplass. Dette vil bidra til å holde deg fra uønskede dyr introduksjoner.

Hvis du har en pjokk, pakke et teppe. Du kan legge den ut på bakken og bruke den som en provisorisk lekeområde. Bring biler, dukker, eller hva eks barnet ditt er i. De kan spille uten å bli for skitten, og du kan instruere dem om at de trenger å holde lekene på teppet for sikkerhets skyld. Dette vil bidra til å holde ting fra å komme altfor spredt ut.

Navigering er nøkkelen når det gjelder camping. Det er viktig å vite hvor du er, og hvordan du kommer tilbake til sivilisasjonen hvis du blir tapt. Ta alltid med et kart over området, og et kompass for å hjelpe deg. Du kan også bruke en utendørs GPS som gir deg navigasjonsinformasjon, samt ytterligere informasjon som høyde.

Ta med en plast søppelpose og legge alle dere familiens skitne vaskeri i den. Dette holder elementene fra å blande inn med rene klær. Det gjør også ting praktisk for deg når du kommer hjem. Du kan bare dumpe ut posen i vaskemaskinen og begynne å jobbe med det hele umiddelbart.

Mens du camper, kok enkle middager som «hobo lapskaus». Bare ta med poteter, kjøttdeig og grønnsaker. Skjær grønnsaker og poteter på campingplassen din. Bruk tinfoil som en bolle, legg ingrediensene inne og brett folien over til maten er dekket. Plasser folie på varme steiner eller kull av bålet, og til slutt vil du ha en velsmakende «lapskaus».

Mange mennesker er avskrekket fra camping fordi de må sove på bakken, men du trenger ikke å være ubehagelig når du går camping. Innom den lokale stoffet butikken og kjøpe noen billig Pool flyter. Disse er langt mer komfortable enn bakken for å sove på, og vil holde deg høy og tørr også.

Når camping, de fleste mennesker nyte slapper av rundt et bål. For å hindre at brannen blir ute av kontroll, bør du innlemme noen sikkerhetsrutiner. Først av alt, bygge din brann bort fra busker og trær slik at gnister fra brannen vil ikke starte en skogbrann. Du vil også ønske å bruke en sirkel av steiner for å inneholde bål. La aldri brannen stå uten tilsyn. Før du forlater leiren, må du sørge for at leirbålet er helt slukket og at det ikke er noen gjenværende hete glør.

Det bør være en lek å planlegge din neste campingopplevelse nå som du vet hva du skal ta med. Ikke lenger trenger du å bli belastet med beslutningen om hvilke elementer du skal ta med på campingturen. Bare husk innholdet i denne artikkelen, og du kan begynne å pakke for din neste campingtur.

Comments are closed.