Da Kan Du Ta Turen Til Dette Campingrådet!

Enten du er ny på camping eller en gammel proff, er det mange ting du kan lære om camping. Camping er en av de opplevelsene hvor du alltid kan lære noe nytt. Derfor er denne artikkelen bra for deg – den inneholder informasjon og tips for å gjøre campingopplevelsen flott.

Vann er avgjørende for din overlevelse når fotturer i Backcountry. Carry vannrensing tabletter med deg eller en slags vann filter som er i stand til å filtrere ut bakterier. Det er mange forskjellige typer tilgjengelig på din lokale sportslige varer butikken. Når du leter etter en vannkilde, sørg for at vannet renner; Stillestående vann kan drepe deg hvis ikke behandles riktig.

Når du pakker for campingturen, sørg for å pakke enten et par flip flops eller vannsko. Disse vil komme godt med i og rundt campingplassen. For eksempel, hvis du bor i en campingplass som har bad og du planlegger å ta en dusj, må du bruke sko i dusjen for å beskytte føttene mot fotsopp.

Visste du at et enkelt speil kan redde livet ditt? Hvis du er camping og ender opp i en overlevelse situasjon, en enkel håndholdt speilet kan brukes til å signalisere for hjelp mange miles away. Ikke Kjøp standard glass speil, mange camping forsyne butikker selger speil laget av Lexan som vil flyte og er praktisk talt uknuselige.

Når du kommer til leiren din, ta med deg familien ut på tur. Spesielt, hvis du har barn, vil alle trenge en sjanse til å strekke bena etter å komme ut av bilen. Turen vil være en god sjanse til å få alle begeistret for turen og involvert med naturen.

Ta bare bilder og la bare fotavtrykk. Det er tommelfingerregelen når du camper. Bruk bare naturressursene du trenger, og ikke legg igjen spor du campet når du drar. Plukk opp alt søppel, slukk og dekk eventuelle branngroper, begrav alt menneskelig avfall, og få området der du campet til å se ut akkurat som det gjorde da du fant det.

Sørg for at du kjøper et telt som er stort nok for dine behov. Mange mennesker finner seg overfylt i telt uten grunn. Teltene er lette og svært kompakte, så det er ingen grunn til ikke å ha nok plass når du kjøper et telt. Sørg for at du kjøper for komfort.

Når camping med barn, lage spesielle tema frokoster. Ta med flere, små esker med lett å fikse mat, for eksempel korn, frukt, snacks og andre raske, men sunne, måltider. Når de våkner opp, må de søke i «jungelen» for frokost. Dette er en flott alternativ måte å holde barna fornøyde mens camping.

Å lage en god campingopplevelse er ikke vanskelig, men du må ta noen skritt og sørge for at du husker et par ting. La tipsene i denne artikkelen hjelpe deg med å holde viktige ting i tankene, slik at du kan ha det gøy. Fortsett å lære om camping, slik at du kan skape en minneverdig opplevelse hver gang.

Comments are closed.