Komme Vekk Fra Hverdagens Angst Med Camping

Det var ikke så lenge siden at camping var den beste ferien blant familier. Pakking opp teltet, kjøkkenutstyr og bilen full av mat og på vei til et naturlig sted for å nyte mye frisk luft, ikke-elektroniske spill og noen ganger et sted for fiske. Hvis dette ikke er en godbit du ennå har likt, les videre for noen gode ideer til din neste campingtur.

Vann er avgjørende for din overlevelse når fotturer i Backcountry. Carry vannrensing tabletter med deg eller en slags vann filter som er i stand til å filtrere ut bakterier. Det er mange forskjellige typer tilgjengelig på din lokale sportslige varer butikken. Når du leter etter en vannkilde, sørg for at vannet renner; Stillestående vann kan drepe deg hvis ikke behandles riktig.

Når du velger et telt, Velg en som har god plass for deg og alle dine camping følgesvenner. Dette vil sikre komfort mens du er inne i teltet.

Når du planlegger for din camping tur, ikke glem å pakke solkrem. Bare fordi du ikke er på stranden betyr ikke at du ikke trenger beskyttelse mot solens brennende stråler. En sport solkrem kan være et smart valg hvis du skal gjøre anstrengende fysiske aktiviteter i løpet av turen.

Mens du camper, kok enkle middager som «hobo lapskaus». Bare ta med poteter, kjøttdeig og grønnsaker. Skjær grønnsaker og poteter på campingplassen din. Bruk tinfoil som en bolle, legg ingrediensene inne og brett folien over til maten er dekket. Plasser folie på varme steiner eller kull av bålet, og til slutt vil du ha en velsmakende «lapskaus».

Camping høres ofte ut som en god del moro, og det er; men det krever noen spesielle forberedelser. Før du går camping for første gang, sørg for at du har gjort noen undersøkelser på telt, mat og dyreliv overlevelse. Det kan utgjøre forskjellen mellom en flott tur og en farlig en.

Samle mer treverk enn du tror du kommer OT trenger. Med mindre du går camping hver dag, har du sannsynligvis ikke har en nøyaktig idé om hva «nok tre» faktisk ser ut. Du kan alltid la den ekstra veden i en haug som en gave til alle som bruker campingplassen etter deg.

Bring bug spray. Hvis du glemmer bug spray på en camping tur, vil du dypt angrer det. Prøv et par forskjellige feil sprayer forut for sin tid. Finn noe som fungerer og ikke irriterer ikke huden din. Du ønsker også å sørge for at det ikke er så fettete du vil være uvillig til å sove i den.

Hvis du camper med barn, plasserer du hvert sett med klær i en plastpose med glidelås eller en bundet plastpose. Ved å sortere og pakke klærne sine på denne måten, kan barnet ditt hver morgen ta en pakke og ha et helt antrekk av klær for dagen. Når det er på tide å gå til sengs om natten, kan hvert barn stappe de skitne klærne tilbake i plastposen og plassere den tilbake i kofferten og ikke jord ubrukte klær.

Så der har du det. En campingtur kan være så enkel eller så komplisert som du vil at den skal være. Når du har kjøpt eller lånt minimum camping grunnleggende, landet er din østers og du er bare begrenset av hvor lang tid du har og hvor langt du kan reise. Nyte!

Comments are closed.